dimarts, 20 de gener del 2009

Per finalitzar l'assignatura...

Ja som a finals de gener. Què vol dir això? Que s'acaba el primer semestre i amb ell l'assignatura de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació. Han estat gairebé 5 mesos de feina intensa, tant en aquesta com en les altres matèries.

A NTAE ens hem dedicat a actualitzar aquest bloc fent-lo més bonic i interessant (hem relacionat la nostra vida amb les noves tecnologies, hem après què és un Voki, hem sabut què són els Gadgets, hem descobert com posar vídeos, etc); també hem practicat l'expressió oral combinada amb noves tecnologies com són els ordinadors, el projector i el programa Power Point; hem relaitzat una unitat didàctica amb mitjans audiovisuals; i, finalment, hem elaborat una Webquest descobrint posibilitats amb infants tan petits.

Després de treballar tot això, m'he adonat que les noves tecnologies poden ajudar en l'educació infantil i és una altra manera d'aprendre. Ara tenim encara més recursos per ensenyar als més petits. Val a dir que, abans de començar la carrera, no pensava que es poguessin fer tantes coses amb l'ordinador i els menuts ni m'havia plantejat l'importància d'Internet per difundir mètodes d'ensenyament-aprennetatge, recuros educatius o per ajudar a mestres novells i no tan novells.

Gràcies a aquesta assignatura conec més recuros per la meva futura tasca docent i podré aprofitar millor les noves tecnologies.

Tot i que l'assignatura ja ha acabat, intentaré que el bloc continüi mínimament actiu afegint enllaços o entrades que consideri interessants per qualsevol futur mestre/a.

Salut i que us vagi tot molt bé!